HPV-méhnyakrák műtét

25 eves lanyom 21 evessen cin3-as mehnyakmuteten esett at.azota az eredmenyei negativak voltak, most ujra volt orvosnal 2-3 het mulva lesz eredmeny de ugy izgolok...mekkora az eselye a kiujulasnak es ha kiujulna ujabb mutet var ra? Vallalhat e gyermeket? csak muteti megoldas lehetseges? valaszukat koszonom!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza citológia témában

A további esetlegesen szükséges teendő a szövettani, cytológiai eredmény birtokában határozható meg. A kóros szövet az épben lett eltávolítva akkor egyéb beavatkozásra nincs szükség. Az eddigi műtét után a terhesség lehetséges, gyermeket vállalhat.

Kérdés: 2014. október 02., 18:24; Megválaszolva: 2014. október 05., 20:34
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Citologia eredménye
Fogamzásgátó melletti terheség...
Hüvelygyulladás
P3 citológia, gyulladás
Szülés utáni érdeklődés