HPV gyanú - elmúlhat magától?

Kedves doktorur/no! Kerdesem csak annyi lenne, hogy a hpv gyanu elmulhat magatol, es az kialakulhatott felfazastol is? Kb fel eve voltam rakszuresen es P2es lett hpv gyanuval! Nemreg ujra csinaltattam a tesztet es P2 lett, minden rendben, semmi Hpv gyanu! Amikor kijott a Hpv gyanu fel voltam fazva, de a doki aki csinalta a tesztet azt mondta, hogy semmi koze nincs hozza! Ezert kerdezem meg ontol is, akkor hogy mulhatott el magatol?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Törő Bálint válasza a HPV gyanú témában

Tisztelt Kérdező! A HPV-Humán papillomoma vírus érintkezéssel terjed. A vírusok egy része méhszájelváltozást okoz. A gyanú diagnózis csak annyit jelent, hogy kezdődő méhszáj elváltozást találtak. A megfázásnak valóban nincs köze ehhez. Üdvözlettel: Dr. Törő

Kérdés: 2014. június 04., 10:16; Megválaszolva: 2014. június 05., 11:46
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nem érzem a párom
Menstruáció kimaradás
Sebészeti traumát követően...
Nőgyógyászati rákszűrés...
Jaydess levétele