Folyás. De miért?

Jó napot kívánok! Már 4 hónapja járok egy nőgyógyászhoz azzal a panasszal, hogy folyásom van. Nincs viszketés, se égő érzés, csak sokkal több és krémszínű folyás. Szaga nincs, nem túrós állagú. Vettek mintát leteszteltek baktériumokra és chlaydia, mycoplasma, ureaplasma, triochomonas és gardnerellára is. Az eredmények mindenhol negatívak. Kaptam krémeket: Batrafent és dalacin-t. Egyik sem használt. Most kaptam Gynoflor-t ma fogom használni bár túl sok reményt nem fűzök hozzá. Lindynette gyógyszert szedek már 2 éve. Nikkel allergiám van csak, már nincs. Tudna segíteni, hogy mi lehet a baj? Köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza a folyás témában

A hüvelyi folyást számos tényező okozza, -az egy tünet-, minden olyan, mely a hüvelyben megtalálható tejsav baktériumok számát csökkenti, így a savas környezet megváltozik. A kórokozó kezelése és a normális hüvely élővilág visszaállítása a cél, ez szájon át alkalmazott antibiotikum kezeléssel és a tejsav baktériumok növelésével érhető el.

Kérdés: 2014. május 21., 14:04; Megválaszolva: 2014. május 25., 22:44
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nem érzem a párom
Menstruáció kimaradás
Sebészeti traumát követően...
Nőgyógyászati rákszűrés...
Jaydess levétele