Korai a terhessegi teszt?

Tisztelt doktor ur/no! Tavaly decemberben hagytam abba a fogamzasgatolt! Kb:9evig szedtem. Azota is redszeresen volt menstruaciom.De most nemjott meg kb:4-5napja kesik.Voltun egyutt parommal nem is egyszer, mivel szeretnenk mar babat.Tesztet csinaltam 2x de negativ lett.Nem fajnak a melleim es a hasam sem puffad mint ahogy szokott menszesz elott.Lehet tul korai volt a teszt? Vagy ez csak a gyogyszer abba hagyasa miatt lehet? A valaszt elore is koszonom!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza a menses késés témában

Kedves Kérdező! A tesztet ennyi idővel a vérzéskésés után, ha első reggeli vizeletből készült5, nem lehet becsapni. Hosszú tablettaszedés után az első ciklusokban szokott rendetlenség mutatkozni, Ön már ezen túl van. Számos más kisebb hormonális pontatlanság is szóbajön. Ha továbbra is tart a késedelem, keresse fel nőgyógyászát, mert egyszerű ovulációt indukáló gyógyszerek vannak, a mielőbbi teherbeesés érdekében. Ezt fél adaggal még megjövő vérzés után is érdemes elkezdni, növeli a teherbeesés százalákát.

Kérdés: 2014. május 08., 11:17; Megválaszolva: 2014. május 11., 18:29
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Ciszta vagy petefeszekrak?
Fertőzés lehet
Mell elváltozása
Késői pete érés , PCOvagy...
Hüvelyi folyás