Menstruáció csúszása

Tisztelt Doktor Úr! Már két éve szedem a Zoely fogamzásgátlót, ami beállította a menstruációmat, minden hónapban hétfői napon kezdődött a menstuációm. Eddig nem is volt problémám. Az utóbbi 5-6 hónapban ez eltolódott, először keddre, majd szerdára, most pedig péntekre. A vérzésem is elég gyenge volt, mostanában pedig szinte semmi. Normális ez, vagy esetleg gyógyszert kéne váltanom?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza a menses zavar témában

Kedves Kérdező! A tablettája egy korszerű, kisdózisú szerm ely minden nap szedendő és elvben pntos vérzés kéne továbbra is.Ez a kis eltolódás önnmagában nem jelentős, a fogamzásgátló hatás ettől tökéletes, ha jól értemezem, még javában vérzik, amikor elkezdi az új szériát. Ha ez a tendencia továbbra is fennmarad, csak akkor váltson át bármely másik korszerű tablettára egy hét szünet végén, mintha Zoley volna folytatólag.

Kérdés: 2014. április 04., 13:46; Megválaszolva: 2014. április 07., 07:27
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Ciszta vagy petefeszekrak?
vérzészavar, hormon
Fertőzés lehet
Mell elváltozása
Késői pete érés , PCOvagy...