Streptococcus agalactiae kezelése

TISZTELT DOKTOR ÚR! NOVEMBERBEN GYÓGYULTAM KI NAGYNEHEZEN DALACIN 150MG KAPSZULÁVAL KISMEDENCE GYULLADÁSBÓL. VALAMI BAKTERIÁLIS HÜVELYFERTÖZÉSEM VOLT ÉS ABBÓL ALAKULT KI EZ AZ AKKORI ORVOSOM SZERINT. 1 HETE MIKROBIOLÓGIAI TENYÉSZTÉSRE MENTÜNK A PÁROMMAL MERT NEKEM VISSZATÉRŐ KÜLSŐ NEMI SZERVI VISZKETÉSEM, PIROSSÁGOM, ENYHE FOLYÁSOM VAN. NEKEM ANNYI LETT AZ EREDMÉNY HOGY NINCS MEGFELELŐ DÖDERLEIN FLÓRÁM. NEKEM TENYÉSZTÉSNÉL EZ MÁR SOKADSZORRA JÖN KI. NÁLA VISZONT STREPTOCOCCUS AGALACTIAGE BAKTÉRIUM MUTATÓDOTT KI DE NÁLAM NEM. ÉNIS FOGOK KAPNI AKKOR ANTIBIOTIKUMOT VAGY CSAK Ő? ELKÉPZELHETŐ HOGY ETTŐL A BAKTÉRIUMTÓL MERT MEGFERTŐZŐTT VOLT A BETEGSÉGEM ÉS VANNAK A JELENLEGI TÜNETEIM? NEMI UTON KAPHATTA EL VALAKITŐL EZT A PÁROM PL: HOGY MEGCSALT......? HOGYAN KEZELNEK KI MINKET HA CSAK NÁLA MUTATÓDOTT EZ KI? ELŐRE IS KÖSZÖNÖM A VÁLASZÁT!

Dr. Szalóczy Péter válasza visszatérő folyás témában

Kedves Kérdező! Az emlitett Streptococcus egy hétköznapi, csak rosszul hangzó nevű kórokozó, nincs jelentősége. A hüvely váladéka egy glikogén dús vonzó táptalaj sokféle kórokozó számára. Alapvető: bármely kórokozó mindíg mindkét félen megtalélható, úgynevezett ping-pong kórokozó, de a férfiben nem okoz tünetet, nem érzi jól magát, nem szaporodik, mint a hüvely váladékban, de visszaoltogatható. A legegyszerűbb. ha maga felirat 10 CNS nevű hüvelykúpot, 10 egymást követő este helyezzen fel magasra hüvelyében egyet, legalább egy alkalommal 2 óra múlva legyenek együtt, hogy a partner is kenődjön jól el az addig megolvadt gyógyszerrel. Ezzel a hasznos hüvelyi védő tejsav baktériumokat is kiöltük, ezért folytatólag a kúra után recept nélkül kapható valamelyik hüvelyi probiotikummal vissza kell telepateni őket. Olvassa el a használati utasítást, de ha végre rendben van, ezt hetente 1-2 x hosszú távon is érdemes használni a tökéletes hüvelyi védettség érdekében.Soha ne vádolja a partnerét.

Kérdés: 2014. január 25., 13:22; Megválaszolva: 2014. január 26., 19:35
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Miért van folyásom?
Tisztelt Doktor Úr! Én írtam a folyásommal kapcsolatban. Azt tetszett írni, hogy protexint használjak. A gynoflor hüvelytabletta az jó? Vagy van...
Mit tegyek?
Tisztelt Doktor ÚR! Kb 4 hónapja járok nőgyógyászhoz egy bizonyos problémával, sűrű savanyú fehér folyással kerestem fel a körzetemben...
Mennyire kell aggódnom petefészekrák...
Jó napot!Kórszövettani lelettel...
Bizsergés és vizelési inger