Miért van folyásom?

Tisztelt Doktor Úr! Én írtam a folyásommal kapcsolatban. Azt tetszett írni, hogy protexint használjak. A gynoflor hüvelytabletta az jó? Vagy van kifejezetten ilyen hüvelytabletta. Ha pedig van fertőzésem, arra akkor nyugodtan használhatom a betadint?

† Dr. Szalóczy Péter válasza Visszatérő folyás témában

Kedves Kérdező! A Betadint sohase használja mert mindig tökéletesen kiirtja a tejsav flórát és védtelen marad a hüvely, és a visszatelepítést kezdheti elölről.

Ha bármikor újabb fertőzésre van tünet, mindig tisztázni kell előbb, hogy gombás, vagy baktériumos, mert egészen már gyógyszereket kíván a kikezelés, de bármely gyógyszer szintén árt a tejsav flórának, Ezért befejező kúra mindig a protexin, és ha rend van végre, akkor érdemes hosszan heti egyszer is használni a védő gárda megerősítésére. Sokféle protexin van ma már, valamennyi jó, én a Gynophylust, vagy főleg a Lactofeel nevűt ajánlom.

Kérdés: 2015. december 29., 18:49; Megválaszolva: 2016. január 01., 11:34
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Mit tegyek?
Tisztelt Doktor ÚR! Kb 4 hónapja járok nőgyógyászhoz egy bizonyos problémával, sűrű savanyú fehér folyással kerestem fel a körzetemben...
Streptococcus agalactiae kezelése
TISZTELT DOKTOR ÚR! NOVEMBERBEN GYÓGYULTAM KI NAGYNEHEZEN DALACIN 150MG KAPSZULÁVAL KISMEDENCE GYULLADÁSBÓL. VALAMI BAKTERIÁLIS HÜVELYFERTÖZÉSEM VOLT...
HPV lelet èrtelmezés
Hormonprobléma
Mennyi esélyem van?