Fertőzés

Tisztel Doktor úr/nő! Panaszaim viszketés, égő érzés hüvelyfolyás, fájdalmas együttlét. Nógyógyász pimafucin kúpot és krémet írt fel. Tünetek 2 hónap múlva megismétlődtek. Most pevaryl kúpot és krémet kaptam. A doktor 2 adag kúpot írt fel, azonban én ezt akkor nem tudtam és nem is beszéltünk róla. Kiváltva jöttem rá h 2 adag. Nem tudom tanácsos-e folyamatosan a 2 doboz tartalmát használni (6db) . Elhasználtam az 1 dobozt, tünetek enyhültek, de nem múltak. Várjak valamennyit? Vagy nyugodtan kezdjem meg a következő dobozt is? Köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza hüvelygomba témában

Kedves Kérdező! Használja el a második dobozt is, de legalább egyszer 2 óra múlva valamelyik kúp felhelyezése után legyenek együtt, ez a partner bekenésének legobb módja a visszaoltás ellen. Jó lenne egy-egy kapszula szájon át bevett Diflucan vagy Mycosist-gyno kapszula mindkettőjüknek, hogy ha bárhol van szervezetükben utánpótlást jelentő gomba, az is pusztuljon el. A gyógyszerekkel tönkretett hüvelyi védő tejsav baktériumok mmielőbbi visszatelepítésére és újabb fertőzés kivédésére használjon hüvelyi probiotikumot, recept nélkül több féle van, olvassa el a használati utasítást.

Kérdés: 2013. június 23., 22:37; Megválaszolva: 2013. június 25., 07:10
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Fogamzásgátló abbahagyása és...
Fogamzásgátló szedése
Mammográfia
Nemi herpesz
Missed ab műtét után peteérés