Mitől lehet?

Tisztelt Doktornő/Doktorúr! December 8-án volt utoljára menstruációm. Minden hónap 2 és 10-e közt szokott megjönni. A Gondom az, hogy december óta nem jött meg. Tesztet is vettem, nem e véletlenül terhes lennék, de az eredmény negatív lett. Minden alkalommal óvszerrel védekezünk. De szenteste előtt 3 hétig antibiotikumot szedtem, mert nagyon beteg voltam. Befolyásolhatja e ez a menstruációm késését vagy kihagyását? Válaszát köszönöm.

Dr. Törő Bálint válasza menses késés témában

Tisztelt Kérdező!

Az antibiotikum szedése nem befolyásolja a menstruációt, de a súlyosabb fertőzések, megbetegedések alatt nagyon gyakran előfordul egy-egy menses kimaradása.

Javaslom, hogy nyugodtan várja meg a februári esedékes vérzést. Amennyiben akkor sem jelentkezne, forduljon szakorvoshoz!

Üdvözlettel:

Dr. Törő Bálint

Kérdés: 2013. január 24., 21:45; Megválaszolva: 2013. január 27., 10:04

Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek

Terhesség
Késik a menzeszem. Átlátszó nyálkám van lehetek terhes vagy ne éljem bele magam? Inzulinrezisztenciám van és pajzsmirigy alulműködésem van de...
Baba vagy a fogamzásgátló...
Kedves Doktor Úr /Nő! Ma késik 4. napja a menstruációm. Reggel teszteltem egyet, negatív lett☹️.Fél éve hagytam abba a fogamzásgátlót, eddig...
Menzesz
Jó estet! Az erdekelne hogy petefeszek cisztaim vannak be is vannak verezve felfaztam lassan egy hete amit kezelek terhessegi tesztet csinaltam elozo heten...
Menzesz, terhesség, hüvely folyás...
Menstruációm 3.napja késik. Dec. 27.-én közösültem párommal, így körülbellül 8-9napos terhes lehetek. Viszont tegnapi nap folyamán csináltam egy...
Menstruáciô elötti szexnél mi a...
Kedves Doktor Nô! nagyon megvagyok rémülve mentruáciòm késik november 27-én feküdtem le a partneremmel, és álatalaban mindig honap elején...