laborvizsgálat

Szíves segítségüket szeretném kérni az alábbi eredményekkel kapcsolatban. Egy magánrendelésen kérte az orvos, hogy csináltassam meg az alábbi vizsgálatokat, mert energiaszint mérésnél eltérést tapasztalt hormonális területen. Név Eredmény Egység F Referencia ------------------------------------------------------------------------------------- LH 2, 92 U/L follikuláris fázis: 2, 12 - 10, 89 U/l ovulációs fázis: 19, 18 - 103, 03U/l luteális fázis: 1, 20 - 12, 86 U/l posztmenopauza: 10, 87 - 58, 64 U/l FSH 10, 12 U/L follikuláris fázis: 3, 85-8, 78 U/L ovulációs fázis: 4, 54 - 22, 51 U/L luteális fázis: 1, 79 - 5, 12 U/L posztmenopauza: 16, 74 - 113, 59 U/L Prolaktin 271, 3 mIU/L 70, 8 - 566, 5 Ösztradiol 161, 5 pmol/L follikuláris fázis: 99, 1 - 447, 9 pmol/l ovuláció fázis: 348, 7 - 1589, 5 pmol/l luteális fázis: 179, 9 - 1068, 3 pmol/l posztmenopauza: <73, 42 - 146, 8 pmol/l Köszönettel!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza hormonvizsgálat témában

Kedves Kérdező! Leírt eredményeiből, bár nem közölte, ciklusa hányadik napján történt a vérvétel, valószinüsíthető, hogy egy ciklus 8-10. napja táján lehetett, mert eredményei kb.erre utalnak. Valamennyi eredménye benne van a tól-ig elfogadhatóságban.

Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.
Kérdés: 2012. október 25., 13:35; Megválaszolva: 2012. október 27., 11:58
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Női hormon laborvizsgálat
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! PCOS gyanúja miatt hormonvizsgálatra küldtek. A doktor úr aki elrendelte a vizsgálatot, nem emelte ki, hogy mikor kell...
Hormonvizsgálat, PCOS, meddőség
A probléma a következő. Egy év alatt 14-15 kg-ot fogytam mostanáig. Sajnos nem tudtam időben megállni és jelenleg 172 cm magasságomhoz 48 kg társul...
van-e esély a teherbeesésre
Kedves doktor Úr/Hölgy! Azzal a kéréssel fordulnék Önhöz hogy értékelje nekem a vérvételi eredményem! A Párommal babát szeretnénk már évek...
Hormon vizsgálat
Tisztelt Doktor Úr! A nőgyógyászom hormon vizsgálatra küldött mivel már több mint egy éve nem sikerül teherbe esnem, viszont azt nem mondta, hogy...