rákszűrés

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Ma nap voltam nőgyógyászaton, a 2. rákszűrésem eredményei miatt, az első rákszűrésnél HPV vizsgálatot is végeztek negatív lett. 2.Citológia leleten a következők olvashatóak: Koloszkópia: "A" zónában körkörösen ecet fehér hám, széli részén halvány tagoltság, Citológia levéve Kenet értékelhető Kenet ált. minősítése: Kóros, neoplasticus hámelváltozás Részletes vélemény: Kórokozók: vegyes baktérium Neoplasztikus hámelváltozások- laphám-sejtek: Atípusos láphámsejtek (ASC) , Nem meghatározó okból (ASC-US) , Javaslat: ism. 3 hónap múlva Az orvos akihez behívtak, nem mondott szinte semmit csak hogy szept. közepén menjek rákszűrésre, valamint LEEP elbírálása koloszkóppal. Utána olvastam a neten mert nagyon megijedtem h 3. is rákszűrésre kell mennem, nem sok jót olvastam. Körülbelül 3 éve szedem a Yasminelle-t, más gyógyszert nem. Kérem, tájékoztasson részletesebben hogy pontosan mi is a bajom. Köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza rákszűrés témában

Kedves Kérdező! Kóros sejteket találtak a kenetben, ezért ismételték meg.Ha a következő is eltérést mutat, akkor egy lépéssel tovább mennek és szövettant vesznek LEEP kaccsal.

Kérdés: 2012. július 11., 14:22; Megválaszolva: 2012. július 11., 16:18
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...