• laparoscopia műtét következményei

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Hölgyem/Uram! 15 napja volt egy laparoscopiás műtétem, a ptefészkemben lévő dermoid cisztát távolították el. Azóta úgy érzem, mintha a beleim alsó szakasza nem működne, nem mozogna, mintha az egész meg lenne merevedve és székrekedésem van, a beleim feszülnek. Székletem csak akkor van, ha hashajtót szedek be. A műtétet végző orvos azt mondta, hogy majd elmúlik, de szeretnék mást is megkérdezni, mert aggódom emiatt. köszönettel

        Dr. Boros Miklós válasza a nőgyógyászati műtét témában

        Kedves Kérdező! Szakmai és etikai szempontból egyaránt kérdésére csak a műtétet végző orvos válaszolhat..Ő tudja azt is, hogy milyen műtétet végzett és milyen szövődmény várható.


        Dr. Boros Miklós, szülész-nőgyógyász
        szülész-nőgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2012. március 29., 12:28; Megválaszolva: 2012. március 31., 07:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: