Baloldali petefeszek fajdalom

Kedves Dr. Ur/No Kb. egy honapja kezelnek Candidaval (tobb-kevesebb sikerrel) . Mar az elozo honapban es most is menstruacio elott bal oldalt, a petefeszkem kornyeken fajdalmat erzek. Ez a fajdalom altalaban a menstruacio vegeig tart, utana felvaltja egy enyhe diszkomfort erzes ugyanitt. Felek, hogy a fertozes tovabb terjedt a petefeszekig es ez okoz gyulladast. Voltam ultrahangra, de az sem mutatott ki semmi rendellenesseget. Mivel meg szuz vagyok, igy a doktorno csak a huvelybol vethetett kenetet, lehet, h ezert nem vett eszre fenti gyulladast. Olvastam az interneten kismedence gyulladasrol, sok tunet nalam is megegyezik. Mar tobb, mint egy honapja megy ez a huza-vona az orvosommal, aki mellesleg eleg flegman es felvallrol kezel. Felek, hogy ez kihatassal lehet a kesobbi gyermekvallalasomra. Kerem segitsen, mit tegyek? Segitseget elore is koszom

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza petefészek fájdalom témában

A Candida gyógyszeres kezelése és a kismedencei gyulladás gyógyszerelése nem egyezik.

Ismételt nőgyógyászati vizsgálatot tanácsolok.

Kérdés: 2011. december 27., 14:32; Megválaszolva: 2011. december 28., 23:14
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
petefészek fájdalom
Tisztelt Doktornő/Úr! Egy olyan problémával fordulnék önhöz, hogy 2-3 hónapja időnként erősen görcsöl és fáj a bal oldali petefészkem.havi...
Petefészek fájdalmam van, meleg...
Tisztelt Doktor Hölgy/Úr! Huszonnyolc éves vagyok és a következő problémával fordulok Önhöz. A ciklusom normál hosszúságú (30 napos) , a...
petefészek gyulladás
Olyan kérdésem lenne, hogy a petefészek gyulladást kimutatja-e az ultrahang? Milyen tünetei vannak a betegségnek? Két hete a bal alhasam környéke...
Petefészek
Üdv! Azt szeretném megtudni, hogy mire utalhat a petefészkeim enyhe fájdalma, kb. egy hónapja folyamatosan. Gyerekvállalás előtt kicsit...
Fájó csomó mellben