Nootropil

nootropil 2400 mg-os granulátom szedése napi 2 tasak nagyon rossz közérzetet eredményezett 2 heti szedés után. Szédülés bizonytalanság érzése. Abbahagyható-e a szedése következmények nélkül? Köszönettel

WEBBeteg szakértő válasza mellékhatás témában

Kedves Kérdező!

 

Abbahagyható, illetve próbálja meg napi 2x1/2 tasakot szedni reggel és délben. Vagy kérje a 800 mg-os tabletta felírását háziorvostól.

 Üdvözlettel: Dr. Bessenyei Mónika, neurológus

Dr. Bessenyei Mónika, neurológus
Kérdés: 2009. augusztus 03., 10:52; Megválaszolva: 2009. augusztus 03., 10:52
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Gyógyszer mellékhatások
Neurologiai probléma. Kaptam rivotril 0, 5mg és ripedon 2 mg movalis 15 mg.Rohamokat és görcsöket okozott.Beszéd és mozgás probléma volt ájulás is...
nootropil mellékhatás
Tisztelt Doktornő/Úr! Férjem fülzugás miatt 15 kezelést kapott Nootropil infuzióval. A kezelésnek vége, de ő nagyon fáradékony lett...
Hányinger
Kedves Dr. Bessenyei Mónika! Elöször is köszönöm a múltkori kérdésemre a válaszát. Szeretném még megkérdezni, 2 éve kaptam az agyitrombózis...
Vérvételi eredmény
Üdvözlöm . Érdeklődni szeretnék hogy a vérvételi eredmény a páromnak elméletileg nem jó! A CK eredménye 4000 lett ami a háziorvos szerint magas....
Agydaganat vagy valami más ?