Mini infarktus

Üdvözlöm Dr úr. 29 èves anyuka vagyok:) Szedülessel jártam orvoshoz hosszu évekig 2ève voltam koponya mr ami frontálisan 2-4m lacunális infarktusokat mutatott, idén is voltam kontrol mr -en ès sajnos szaporodás látható parietalis ès temporális polusban . Igazzából más tünetem nincs a szorongáson kívül, de ez is azóta miotta meg tudtam ezeket a mini infarktusokat ,járok fèl évente neurologusomhozz ő nem látt aggodalomra adó okott. Sajnos az utóbbi hónapokban korona viruson estünk átt ami közèpsúlyosan folyt le ès eléggé lefogytam ètvágytalan vagyok. Peritol nevű gyogyszert szedtem régen. Az lenne a kérdésem ,hogy ezek miatt a kis mini infarktusok miatt lehet e szedni a peritol tabletát a sok kg fogyás miatt? Köszönöm a választát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fehér Gergely válasza MRI vizsgálatok témában

Kedves Kérdező!

A leírt agyérbetegség diagnózist fenntartásokkal fogadnám, migrén kapcsán is lehet látni hasonló eltéréseket példának okáért. Peritol gyógyszert nyugodtan szedhet emiatt.

Üdvözlettel:

Fehér Gergely

Dr. Fehér Gergely
Kérdés: 2021. november 28., 17:33; Megválaszolva: 2021. november 29., 08:11
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Agyi MR vizsgálat kiértékelése
Koponya MR vizsgálat
Tisztelt Dr. Fehér Gergely Ezen dokumentum alapján két neurológus és egy kardiológus mondott véleményt . Az egyik neurológus szerint egy mini...
Agykoponya MR natív vizsgálat
Gyógyszerek szedése, vérnyomás
Agykamra tágulat