• Lábmelegség, nyomás a vádlin

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kb egy 1,5 hónapja lettem figyelmes arra hogy a jobb lábamban melegséget, forróságot észleltem mintha égne belül valami a lábamban és a karomban, illetve nyomásszerű fájdalmat ami vagy nagyon gyenge vagy pedig erős. A jobb lábamon belül ez a vádli részen érzékelhető. 2 hete ez az érzés már megjelent a jobb karomban is azzal a különbséggel, hogy ott nincs nyomásszerű fájdalom csak ez a melegség, forróság szerű érzet. Valamint mindennap kb 2 alkalommal elkezd zsibbadni az említett láb, illetve kar ami 1 percig tart majd elmúlik (zsibbadásnál itt arra az érzetre célzok amikor mintha tűvel szúrkálnának.) Voltam már a tünettel orvosnál még 1,5 hónappal ezelőtt ott vettek vért mivel trombózisra gyanakodtak, de negatív lett a teszt. Az is lehet hogy pontatlanok voltak nem tudom. Mi vagy mik lehetnek a háttérben?

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a melegségérzés témában

        Kedves Kérdező ! A leírt panaszok hátterében személyes betegvizsgálat nélkül semmilyen konkrét betegségre nem tudok gondolni.Tekintettel arra, hogy az Inerta nevű gyógyszer igen sok mellékhatással bír, leginkább erre gyanakodnék. Azt javasolom, olvassa el figyelmesen a gyógyszer tájékoztatót, és egy ideig hagyjon fel a szedésével. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2020. április 29., 05:15; Megválaszolva: 2020. április 29., 19:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.