• Szedules

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm. 27 éves nő vagyok több éve szenvedek szédüléssel amit persze ki is vizsgàltattam minden negativ lett. Tavaly oktoberben el mentem sajàt költségemmel Koponya Natív vizsgàlatra ami kontraszanyag nélkül történt. Az eredmény a következő:A kulso es belso liquorter normalisan tag .az oldalkamrak szimetrikusak,kozepallasuak.a cranio-cervicalis atmenet szabalyos. A frontalis feherallomanyban jobb oldali tulsullyal max 2-4mm es jeldus gocok lathatoak flair es reszben T2 kepekben. Egyebutt az agyalomanyban koros jeladasu terulet nem abrazolodik. Az orrmelekuregek legtartoak. Velemeny:lacunaris infarctusok mk. Frontalis lebenen . Neurologusom azt mondta nincs komoly baj. De most az lenne a problemam,hogy nagyon feledékeny lettem elfelejtem pl mit ettem ma gondolkodnom kell,nagyon stresszes életet is élek. Olvasgattam az Interneten ezzel kapcsolatban es nagyon megijedtem.Az lenne a kérdésem vizsgaltassam tovabb magam? köszönöm a vàlaszàt.

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a Kopony CT témában

        Kedves Kérdező ! Elgondolkodtató, hogy miből fakad az orvosokkal, szakorvossal szembeni bizalmatlanság. Az orvoslás hitelességét hosszú évek tanulása, majd a gyakorlatban megszerzett tapasztalat támasztja alá. Ön mégsem tudja elfogadni a neurológus véleményét. A leírt ún. lacunáris infarctusok meges vérnyomás következményei lehetnek, ezért azt mindenképpen kezelni kellene.A stresszes életvitel tartós fennállása további betegségeket fog előidézni. Ezen pedig semmilyen újabb vizsgálattal, aggodalmaskodással nem tud segíteni, csak ha maga veszi kezébe a dolgot,és változtat. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2020. március 13., 10:43; Megválaszolva: 2020. március 14., 06:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Füstmentes jövő
        Mitől igazán ártalmas a cigaretta?
        A hurutos köhögés
        COVID-19 kisokos