• Szédülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm. Leila vagyok 26 éves,a problémám már lassan 6 éve fenn áll. Első rosszul létem alvás közben történt azt éreztem,hogy zuhanok nagy nyomás volt a fejemben és amikor kinyitottam a szemem nagyon szédültem nem forgo jellegűnek mondanám hanem inkább olyan nehéz borzasztó nyomás azt éreztem,hogy elájulok el mult pár perc utan de az imbolygas megmaradt voltam neurologian ,füll orr gégészeten ,szemészeten belgyógyászaton ,vérvételen koponya Ct is. Minden negatív. Az imbolygást ugyan úgy érztem mintha hullámozna a talaly,nagyon nehéz éveim voltak megkeseríttete a szédülés az életemet.Terhes lettem elmult minden másfél évig tünet mentes voltam. Most másfél év utan megint előjött ahogy ültem egyik pillanatról a masikra rám jött és szinte egész nap tart társult hozza fül csengés es furcsa érzés a fülben mintha belenne dugulva,gyenge is vagyok erőtlennek érzem a lábaim ha fekszem és egymasra teszem a labaim zsibolyog, nagyon megvagyok ilyedve,hogy komoly bajom van Merre kellene indulnom milyen kivizsgálás felé? Olvastam az Sm betegséget es nagyon félek hogy az van. Várom a válaszát.

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a rossz közérzet témában

        Kedves Kérdező! A leírtak alapján kiderül, hogy az évekig tartó panaszai a terhesség , majd a gyermeke megszületését követően teljesen megszűntek.Ez mindenképpen megerősíti azt, amit a kivizsgálása is igazolt, hogy a panaszok nem szervi idegrendszeri eredetűek.Visszatérő tünetei miatt most ne kezdjen felesleges vizsgálatokba, mert az eredmény minden bizonnyal ugyanaz lesz.Mind a maga, mind a gyermek érdekében forduljon pszichiáterhez.Ki kell deríteni, fiatal nő, anya létére mitől jönnek elő súlyos betegségektől való félelmei? Megfelelő kezelés esetén bizonyára újból teljes életet tud majd élni. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2019. szeptember 27., 20:56; Megválaszolva: 2019. szeptember 29., 07:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: