Szívbetegség, pánik és reflux?

Jó napot Kívánok! Pár hónapja vérnyomás problémáim vannak, szedtem is rá a perineva nevű gyógyszert. Ehhez csatlakozott egy pánikbetegség amire frontint szedtem. Egy ideje elmúltak a panaszaim és csak a fokhagyma gyógyszert szedtem a vérnyomásom beállítására. Közben jött egy reflux betegség amire savlekötő gyógyszert szedek mindennap. Múlthét pénteken elmentem bulizni és nagyon sokat ittam.. 5 órát aludtam, másnap levittem a kutyát elszívtam 25 percen belül 2 szál cigit és nagyon rosszul lettem. Akkor 160/90/122 volt a vérnyomásom, bevettem rá egy fél perinevát aztán valamennyire visszament de ezt játszotta két napig. Azóta napi tüneteim: gyomor és mellkasi fájdalom váltakozása, rossz közérzet, étvágytalanság ritkán izzadás nehéz nyelés. Éjszaka csak nyugtatóval tudok aludni. Mi lehet a baj? Kérem segítsen! Köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Tomonkó Magdolna válasza a rossz közérzet témában

Kedves Kérdező! Nagy valószínűséggel a nagy mennyiségű alkohol fogyasztása a baj. Egy-egy ilyen alkalom amellett, hogy milliószámra pusztulnak az idegsejtek, akut hasnyálmirigy gyulladást is tud okozni, lappangó nyombélfekélyt tud aktiválni, az alkohol a szívizomzatot is károsítja. keresse fel háziorvosát, a legszükségesebb vizsgálatokat végezzék el, és kerülje a hasonló helyzeteket. Üdv: dr Tomonkó Magdolna

Kérdés: 2014. május 22., 06:55; Megválaszolva: 2014. május 28., 16:06
Kérdések és válaszok: Egyéb
Vérvétel eredménye
Azi Sandoz
Lacsony Neutrophyl szám
Üdvözlöm! Voltam vér és vizelet vizsgálaton, csak ez a 3 sor mutat eltérést. Ezt melyik orvossal kell kivizsgáljam? ...
Alhasi fájdalom
Kedves Doktornő! Alhasi-hasi fájdalmaim már hónapok óta tartanak. Ezek a vizsgálatok történtek sorrendben: -Ultrahang: bal oldali retropeitonealis...
Miért ég az egész testem az egész...
Tisztelettel üdvözlöm.az én problémám az volna.hogy az egész testemen ég a bőröm melkasom lábaimon hátamon szédülök néha homájosan látok a...