• Bell Paresis

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr nő! Azt szeretném kérdezni mennyire számit ez súlyos maradványtünetnek ami megmaradt ilyen kisebb mimikai hibák ,és igazából hány % os állapotnak felel meg kb amit leirok sajnos fotóbol többet nem engedett feltölteni egynél ,2012 be volt maga a megbetegedés bal oldalon akkor teljesen lógott, most csücsörittés kicsit ferde , külön bal oldali szembecsukás teljesen megy,homlokráncolás egy ránc hiányzik,szájhúzás mosoly 90% ba egyforma a bal arcomat végsösoron tudom mozgatni csak mimikai eltérés van ha grimaszolok ,de ha hozzányulok akkor is egyformán érzem a tapintást . köszönöm szépen

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a Bell paresis témában

        Kedves Kérdező ! Sajnos, a fénykép nem jött át.A leírás alapján azonban az arcideg bénulása gyógyult. Bizonyos aszimmetria normál esetben is fennáll a két arcfél között,ezt a legtöbb ember nem is veszi észre.A Bell paresis egyébként jóindulatú, megfelelő kezelés esetén maradványtünet nélkül gyógyul. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2019. május 04., 22:30; Megválaszolva: 2019. május 05., 06:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: