• stroke előjele??????

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Jó napot . 2 gyermekem van a másodikat fél éve szültem , most a legutóbbi mensesnél ki jött egy kis valamilyen hús darab azért írom így mert biztos hogy nem alvadt vér volt vagy ilyesmi, rá másnap égésznap zsibbadt a fejem hátásó része a tarkóm ig , az után következő nap az egyik szememre annyira el homályosult a kép hogy szinte más nem is láttam ,és ez utána meg szintén 1 nappal később meg délutántól egészen estig a fejem hátsó részén nagyon erős nyomást éreztem szinte el viselhetetlen volt ,egészen késö estig tártot, és ma is érzem de nem annyira mint tegnap, de most meg szintén homályosan látok és hullámzik is , de most mint két szememre így látok mi lehet ez nagyon aggódom esetleg vérrög vagy ilyesmi.Előre is köszönöm válaszát

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a hullámzó látás témában

        Kedves Kérdező ! A menstruáció során levált nyálkahártya darab érthetetlen szorongást váltott ki Önben.A rosszullétét ez a feszült idegállapot magyarázza.A múló jellegű, hullámzó látás az úgynevezett szem migrén szintén stresszes fiatal nőkön fordul elő.A GYES időszaka különösen fokozott terhelést jelent.Egy nagyobb és egy fél éves gyermek anyjának lenni rendkívül sokrétű, nehéz feladat, hiszen egyedül kell helytállni, mivel gondolom, a férje dolgozik. Elsősorban nőgyógyászati vizsgálatát javaslom, bár lehet, hogy erre sincs feltétlenül szükség.Elkelne egy kis segítség, hogy biztonságérzete helyreálljon és pihenhessen.A kicsiknek stabil édesanyára van szükségük. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: dr.Szappanos Zsuzsanna

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. március 25., 13:58; Megválaszolva: 2019. március 26., 06:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: