• MR vizsgálat értékelése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Múlt heti MR vizsgálatom eredménye( koponya mr vizsg. Kontrasztanyag adása nélkül ):az agyállományban kóros jel nem látható. A hypophysis jobb oldalán hátul egy 3 mm es jelszegény góc látszik, melyről biztonsággal nem dönthető el, hogy a hypophysisben van e. Friss vérkép eredményemben eltérés a fehérvérsejt 12.38, a vörösvértest 5.36, segment 72,5%, reticulocyta 4,6, Ast 1163! Vizelet negatív. Véleményére lennék kíváncsi , mi lehet a bajom, és menjek e ujabb kontrasztanyagos mr vizsgálatra a pontosabb eredmény érdekében? Köszönöm válaszát! Csilla

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a koponya CT témában

        Kedves Kérdező ! Nem tudom, milyen tünet alapján, milyen célból készült a koponya CT, ezért a kérdésére nem tudnék határozottabb választ adni.Általában sok bizonytalanságot okoz, mikor a betegek saját elhatározásból, magánúton mennek el vizsgálatra, és nem az orvos javasolja. Betegvizsgálat nélkül, önmagában a lelet értékelése sok tévedésre adhat okot. A labor lelet streptococcus bacilus okozta fertőzésre utal.Ennek a kezelését bízza a háziorvosára.Ő azt is el fogja dönteni, szükséges e neurológiai szakvizsgálata. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2017. március 23., 15:17; Megválaszolva: 2017. március 25., 06:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: