uloideg serules

edves Doktorno! A kerdesem a kovetkezo: 2014. marciusaban csipoprotezis csere mutetet vegeztek a bal labamon. A mutet soran uloideg serulest szenvedtem, ami folyamatos fajdalommal jar. Mutet utan nem tudtam raallni a bal labamra, kesobb mar mankoval tudtam kozlekedni. Mostanra elertem, hogy egy bottal es egy muanyag bokatamasszal a cipomben lassan tudok jarni. A mutetet vegzo orvos azt mondta, hogy lassu a felepules akar egy ev is lehet. Jartam gyogytornara valamint rehabilitacios kezelesen is reszt vettem. Milgammat, magne b6 es Gabapentint szedtem. A kerdesem az lenne, hogy On szerint normalis-e, hogy a fajdalom a bokamban csak minimalis mertekben enyhult es terdtol lefele el van zsibbadva es allandoan jeghideg.On szerint ki tudna nekem segiteni? Mit tanacsol? Elnezest az ekezetek hianyaert! Szep Napot!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza ágyéki porckorongsérv témában

Kedves Kérdező!

Csípő protézis beültetését követően a legtöbb beteg pár héten belül fájdalommentesen járóképessé válik. Nem tudom, ki mondta Önnek, hogy műtét közben ülőideg sérülést szenvedett.Ez az állítás mindenképpen pontatlan.Előfordulhat, hogy a műtéti beavatkozás során egy addig tünetet nem okozó ágyéki porckorongsérv csúszott rá keresztcsonti 1-es gyökre, és nyomja azt, ez magyarázza a fájdalmat és zsibbadást is. A bokatámasz szükségessége is arra utal, hogy ez az ideg nem működik megfelelően. A pontos ok feltárásához ágyéki gerinc MRI vizsgálat szükséges, ami a diagnózist igazolhatja. Leírása szerint a konzervatív kezelés minden lehetséges fajtáját már megkapta.Folytassa az előírt gyógymódokat, az eredmény biztosan nem marad el. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna

Kérdés: 2014. december 14., 22:37; Megválaszolva: 2014. december 15., 10:02
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Tovabbi teendo
Erős szúró, égő, bizsergő...
Agydaganat?
Lelet értékelése
Szédülés, imbolygás