mr vizsgálat

Tisztelt Doktor Úr/Doktornő' 2008ban készült koponya mri és vénás mra során az alábbiakat diagnosztizálták: Vénás angio során a bal oldali sinus transversusban magas jelmenetü részek vannak, itt csak minimális áramlás van. Az elváltozás 2cm hosszúságú. Vélemény: bal sinus transversus kronikus trombozisa. A felvétel axialis FLAIR T2/DW, coronalis T2, saggitalis T1, illetve agyi sinusokról vénás mra mérésekkel készült. 2012. augusztus 15-én készült leletem: 0, 3T Hitachi Airis Vento MRI képek leletei: Vascularis legio nem abrazolodik, agyalapi arteriakon koros elteres, koros aramlasi jel nem abrazolodik, Aneurysma, vascularis marformacio nem abrazolodik, Venas angio soran a nagy venak jol telodnek. 2008.augusztus 8-an végzett vizsgálatnál leirt részleges thrombozis nem ismerheto fel. IMPRESSION: térfoglalás nem látható, sinus thrombozis nem igazolhato. 2007 márciusa óta folyamatosan syncumart szedek. Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy a fent emlitett gépek különbsége okozhatja e az eltérő eredményeket (felbontás, képminőség, teljesitmény) vagy lehetséges e a gyógyulás. Köszönettel: Orsolya

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kerekes Éva válasza sinus transversus thrombosis témában

Tisztelt Érdeklődő!

Lehetséges a gyógyulás, ebben reménykedjünk, de a Syncumar további szedésének szükségességét a kezelőrvosa dönti el.Ha egyszer meggógyitotta, bizzon benne!

Kérdés: 2012. augusztus 17., 12:00; Megválaszolva: 2012. augusztus 20., 21:52
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Lázgörcs/epilepszia?
Tisztelt Doktor Úr! Fiamnak egy hete volt a 9.ik lázgörcse (4 éves) . Az elsö 10 hónaposan volt. Mi Magyarországon lakunk, viszont a terápiát még...
Koponya MR vizsgálat
Tisztelt Dr. Fehér Gergely Ezen dokumentum alapján két neurológus és egy kardiológus mondott véleményt . Az egyik neurológus szerint egy mini...
Arc, nyelvhegy, és ajakzsibbadás...
Lehet, hogy nem történt meg minden...