Orthosztatikus tremor also vegtagokban.

Tisztelt Doktor No! (dr.Bessenyei Monika) . Az utobbi honapokban tetszett valaszolni kerdeseimre, nagyon szepen koszonom.Tobbszor tetszett emliteni a labamban a kis ideg bantalmat.Valoban van egy kronikus autoimmun thireoditiszem, anti TPO novekedik 3 eve, de a TSH ertek az also es felso hatarok kozott van, erre ugyelek, fel evente ellenoriztetem.Kerdesem: ha ez a betegsegem okozhatja a neuropathiat, a neuropathia miatt reszkethetnek labaim? (zsibbadas nagyon ritkan van) ;higgye el nagyon kinos az allas, (meg kell feszitsem a labizmaimat) es a jaras is amikor azt a nem forgo tipusu szeduleses bizonytalansag erzest tapasztalom (nehez kifejezni) .Probaltam B vitaminokat szedni, de nem hasznal. A dr.neurologust aki kerte a tumormarkereket kerdeztem a neuropathiaval kapcsolatban, de azt mondta hogy az EMG eredmeny a myasthenia gravis betegseg gyanuja miatt erdekelte, a felirt mysoline gyogyszert nem tudtam megszerezni. A CA 15-3 markert ami rosznak jot ki, januarba ujra csinaltatom, de amint nezegettem rengeteg marker van. Az igazsag az, hogy csak kesergek, mindjart nem tudok allni, jarkalni, lelkileg is legyengultem (probaltam extraveral nyugtatot bevenni, de semmi hatasa nincs) .On szerint a rak betegsegnek is lehetnek ilyen megnyilvanulasi formai vagy talan lelki betegseg lenne az ok? de pszihiatriara nem kuldott az orvos es a reszketes, inogas nem panik szeruen jelentkezik, hanem allando jellegu es ha ulok nem zavar.Kerem szepen Doktor No, valaszoljon kerdeseimre, mondjon egy velemenyt, utbaigazitast! Koszonom.Tisztelettel KJ.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bessenyei Mónika válasza tremor témában

Kedves Kérdező!

A vizsgálata nélkül sajnos a korábban leírtakhoz képest újat nem tudok Önnek mondani. ENG vizsgálat mindenképpen szükséges lenne a neuropathia igazolására vagy kizárására. Hasonló tünetek lehetnek daganatos betegséghez kapcsolódó neuropathia miatt is. Vérvizsgálattal az ekkor emelkedett antitesteket lehet kimutatni

(anti-Yo, anti-Hu) . Beszélje ezt ismét át kezelőorvosával.

Kérdés: 2011. december 30., 21:02; Megválaszolva: 2012. január 06., 14:05
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Esszenciális tremor 2
Üdvözlöm ismét kedves Dr. Szappanos Zsuzsanna! Előző kérdésem: https: //www.webbeteg.hu/orvos-valaszol/neurologia/154539 Egy régi neurológus...
Esszenciális tremor
Kedves Dr. Szappanos Zsuzsanna! Esszenciális tremorom van, és érdeklődnék, hogy a kéz remegés mindenképpen rosszabbodni fog? Ugyanis olvastam hogy...
Esszenciális tremor roszsabbodása?
Jó napot kívánok! Esszenciális tremorom van. Enyhe állapotú, különösebben nem zavar. Versenyszinten játszom számítógépes játékot, ahol az...
Esszenciális tremor?
Tisztelt Doktor Nő/Úr! Az esszenciális tremor előfordulthat egy csecsemőnél is? Kislányom felső végtagi remegései és arca remegése...
Klinikailag izolált syndroma?