Esszenciális tremor roszsabbodása?

Jó napot kívánok! Esszenciális tremorom van. Enyhe állapotú, különösebben nem zavar. Versenyszinten játszom számítógépes játékot, ahol az egér segítségével fontos a célzás. A kérdésem az lenne, hogy ez fog e rosszabbodni? Vagy az is elképzelhető hogy megmarad életem végégig ugyanezen a ponton a remegés? Előre is köszönöm válaszát! További szép napot!

Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza tremor témában

Kedves Kérdező!

Az Ön életkorában ez a diagnózis igen ritka.Végső soron az a döntő, hogy a remegés melyik testhelyzetben a legkifejezettebb. Nyugalomban, fixált helyzetben, vagy akció közben fokozódó.Ha a versenyzésben nem zavarja, akkor egyelőre jobb, ha nem foglalkozik vele, sőt, valószínű, hogy a kézremegés megmarad a jelenlegi szinten, vagy javulhat is.

Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna

Kérdés: 2016. január 10., 19:56; Megválaszolva: 2016. január 13., 06:11
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Esszenciális tremor 2
Üdvözlöm ismét kedves Dr. Szappanos Zsuzsanna! Előző kérdésem: https: //www.webbeteg.hu/orvos-valaszol/neurologia/154539 Egy régi neurológus...
Esszenciális tremor
Kedves Dr. Szappanos Zsuzsanna! Esszenciális tremorom van, és érdeklődnék, hogy a kéz remegés mindenképpen rosszabbodni fog? Ugyanis olvastam hogy...
Orthosztatikus tremor also vegtagokban....
Tisztelt Doktor No! (dr.Bessenyei Monika) . Az utobbi honapokban tetszett valaszolni kerdeseimre, nagyon szepen koszonom.Tobbszor tetszett emliteni a...
Esszenciális tremor?
Tisztelt Doktor Nő/Úr! Az esszenciális tremor előfordulthat egy csecsemőnél is? Kislányom felső végtagi remegései és arca remegése...
Köhögéskor erős fejfájdalom