mr vizsgálat elemzés

Tisztelt Dr. Úr! Kész van az Mr leletem és nem igazán értem a jelentését és több hónap múlva van csak időpontom az orvoshoz. Ha megtenné hogy megírná nekem érthető nyelven. Kell e műteni mert már elég régen nagyon sugárzik a fájdalom a lábamba. Vagy esetleg gerinctornával gyógyítható? A kérdésem még hogy asztalitenisz, kerékpározás, futópad használható e mert ezeket a sportokat szeretem? Előre is köszönöm válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza gerinc MR témában

Vizsgálat nélkül és a felvételek ismerete nélkül nehéz megfelelő választ adni. A leírás alapján műtét egyenlőre nem jön szóba. A gerinctorna, úszás a legmegfelelőbb mozgás, az asztalitenisz, futópad a panaszok fokozódását is okozhatja. Gyógyszeres kezelés, fizioterápia is szükséges panaszai csökkentésére. Izomlazító és nem szteroid gyulladáscsökkentő szedése javasolt.

Kérdés: 2015. június 24., 16:39; Megválaszolva: 2015. június 28., 09:19
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
A leírt MR eredmény alapján mi a...
Ball váll MR vizsgálati lelet...
Mi a problémám?
Csigolya roppanás ,csont ritkulás
Keresztszalag (15)