• velőűrszeg eltávólitás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelet Dr.Úr/Nő Egy hete távolították el sípcsontomból a 2 éve behelyezett velőűrszeget. Kérdésem az lenne, hogy mennyi ideig természetes dolog az ezt követő fájdalom? Egy hét után ugyanúgy fáj terhelésnél mint első napon.Esetleg előfordulhatnak komoly szövődmények ilyenkor, és ha igen mi lehet súlyos? Válaszát előre is köszönöm, Tibor

        Dr. Bogdán Aurél válasza a velőűrszeg témában

        Vizsgálat nélkül illetve a dokumentációk ismerete hiányában nehéz pontos választ adni. Általánosságban elmondható, hogy a velőűrszeg eltávolítást követően 1-2 hétig vannak fájdalmak, melyek fokozatosan megszűnnek. Általában a szegkivétel során vésni kell csontot, illetve sérül a csonthártya és ez eredményezi a fájdalmat! Ha elviselhetetlen szedjen fájdalomcsillapítót. Ha 2 héten belül nincs enyhülés, keresse fel operáló orvosát.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus Itt kérdezhet

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2012. február 06., 17:11; Megválaszolva: 2012. február 09., 20:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: