Ufn szegezés

Tisztelt Doktor úr 2014ben volt balesetem jobb oldali combcsontomat törtem el. Ufn szegezéssel oldották meg. Akkor azt mondták nekem, én döntsem el, hogy bentmaradjon vagy sem. Félek a műtéttől. Milyen hátránya lehet, ha bennem marad? Köszönöm válaszát előre is.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Holnapy Gergely válasza velőűrszeg témában

Üdvözlöm!

Amennyiben bent marad a szeg, egy következő balesetkor sokkal bonyolultabban megoldható sérülés keletkezhet. A másik ellenérv az ön életkorában a szeg benttartása ellen, hogy későbbi életkorban bármilyen bakteriális fertőzéses folyamat könnyebben megtelepszik az idegen anyagok körül.

Holnapy Gergely dr.

Kérdés: 2020. július 23., 22:42; Megválaszolva: 2020. augusztus 17., 09:09
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Pilonidal Sinus
Kitől kaphatok segítséget?