• Klimax, vagy hormonok?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Áprilisban abbahagytam a fogamzásgátló szedését. Az abbahagyás után két hétig menstruáltam majd nem jött meg többet. Azóta csak egyszer volt meg egy provena nevű gyógyszertől. De azóta semmi. Ilyenkor nem kéne vmi vizsgálat? Vérvétel, hormon, stb? Hüvelyi uh. volt. Semmi elváltozást nem láttak. Szerintem ez nem klimax. Menstruációs tünetek szoktak lenni. És nem vagyok terhes!!!

        Dr. Boros Miklós válasza a menopauza témában

        Kedves Kérdező!Ezért szoktuk 35.év után abbahagyatni a tablettaszedést,mivel a petefészek saját működése csökken a külsőleg bevitt hormon hatására.Ha panasz nincs,akkor érdemes várni.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 22., 13:44; Megválaszolva: 2011. szeptember 25., 07:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: