Terhesség vagy változó kor?

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Kb. 2 hete mellbimbóim érzékenyek, időnként hasi görcsök, hasi fájdalom jelentkezik, sűrűn, szinte napi szinten érzem, mintha épp most akarna megjönni. Legutóbbi menzeszem 2 és fél napig tartott, majd hirtelen megszűnt, a szokásos 5-6 nap helyett, mely a szokottól eltérően, erős görcsökkel, hasi fájdalommal jelentkezett, a csípő csont és a comb részeire is kisugárzott a fájdalom. Az első mondatban leírt tüneteim ezt követően is fennállnak. (Terhességi teszt negatív eredményt mutatott.) 43 évesen lehetséges e mégis ilyen tünetekkel terhesség, vagy inkább már a változó kor jele? Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel: Mariann

Dr. Csősz György válasza menopauza témában

Inkább változó kor (tekintettel a negatív tesztre) de azért keresse fel orvosát.

Kérdés: 2015. november 03., 21:57 ;Megválaszolva: 2015. november 06., 14:57
Kérdések és válaszok: Menopauza
Cytológiai eredmény
Tisztelt Petróczy Doktor Úr! Cytológiai leletem negatív. A III. résznél az utosó egyébhez van írva x, antrophia.Feljebb van olyan, hogy antrophia/...
Rosszullétek a pre-menopauza alatt
Melyik készitmény legyen?
Kedves Webbeteg drÚR/NŐ! Barátcserje krém, vagy Premens tabletta? Tüneteim (jó ideje tartanak): Erős hajhullás, fáradságérzet, rossz...
Változókori problémák
2011 óta nincs mestruációm szeretném tudni meddig kell védekezni hogy biztos ne legyek terhes?
Változó kor alatti mell fájdalmak...
Kedves Doktor Úr/Nő! Már közel két éve, hogy a változó kori tünetek jelentkeztek, és vele együtt a vérzés el maradása is! Most értem el oda...