• Hőhullámok, de meddig?!

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr!

        Már lassan 18 éve küszködöm hőhullámokkal. Először a második gyerekem születése után jelentkezett, évekig próbáltam gyógyteákkal, magam megerősítésével leküzdeni, de sikertelenül. Aztán nőgyógyászhoz fordultam, akitől kaptam  Trisequens-t, a mit kisebb-nagyobb kihagyásokkal évekig szedtem, s   amik meg is szüntették a hőhullámokat. Aztán a korom előre haladtával Pausogestet kaptam, amit szintén szedtem pár évig. Aztán végül több, mint egy éve abba hagytam, mert furcsa rosszullétek jöttek rám, bár végül nem igazolodott be, hogy ez a gyógyszer következménye. Aztán újra intenzíven rám törtek a hőhullámok, éjjel nem tudtam aludna, óránként, két óránként öntött el  a veríték, föl kellett kelnem, megmosdanom, kiszellőztetnem, akár télen is. Persze a  hőhullámok nappal is jelentkeztek, ami szintén nagyon zavaró volt, amikor vkivel beszélgetve, el kezdett szakadni rólam a veríték.

        Megpróbálkoztam a Remifeminnel, majd a Plus-szal, kisebb-nagyobb sikerrel. Talán egy kicsit csökkent a höhullámok száma...

        Már elmúltam 50 éves, nincs mensesem már több, mint egy éve.

        Meddig kell még szenvednem ezektől a hőhullámoktól, amik már teljsesen tönkre teszik az életem?!

        Van- e mód hormonkészítményen kívül, ezeknek a borzasztó mellékhatásoknak az elűzésére?

        Válaszát előre is köszönöm!

         

        WEBBeteg szakértő válasza a hőhullám témában

        Kedves Hőhullámos!

        Az furcsa, hogy ilyen régóta fennállnak a hőhullámok, mert 18 év az nagyon sok idő. Én mindenképpen javaslom a gyógyszer szedését, mivel semmiképpen nem jó, ha az életminőség rovására mennek a panaszok. Tehát nem tud mit tenni, minthogy folyamatosan szedi a gyóygszert. Vagy tapaszt használ, vagy pedig tablettát szed, a lényeg, hogy kell magának a hormonpótlás. És ezt folyamatosan szedni kell.


        Halmosi Edina
        optometrista-kontaktológus Itt kérdezhet További orvosok

         Halmosi Edina

        Kérdés: 2010-02-26 09:52:19; Megválaszolva: 2010. február 26., 09:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.