• Perimenopauza

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Azt szeretném tudni, hogy mennyire kóros, ha már 2 hete "menstruálok? Januárban volt egy kaparásom endometrium hiperplázia miatt, a szövettan negatív lett.48 éves vagyok. A rendszeres (3 havonta) kontroll nem mutatott semmi kórosat, júniusban volt 3 napig vérzésem, majd szeptemberben újra, de magától elmúlt. Rá 4 hétre októberben újra elkezdtem menstruálni, normálisan 7 napig, de azóta sem múllt el teljesen, hol csak egy picit, hol egy kicsit erősebben. Sajnos az orvosom pont most ment 2 hét szabadságra és abból még egy hét hátra van.Esetleg kezdjek el szedni Dicynonet, vagy Ergamot? Vagy várjak, hogy leváljon teljesen a nyálkahártya? Köszönettel Gabriella

        WEBBeteg szakértő válasza a rendellenes menstruáció témában

        Kedves Gabriella!

        Bizony nem "normális", hogy már több, mint 2 hete vérzik, hiszen egyre több várt veszít, és valószínűnek tűnik, hogy ismét egy hiperpláziáról van szó. Javaslom menjen el kontrollra, ahol meglátják, milyen vastag a méhnyálkahártya, és szükség szerint ismételt kisműtétre lesz szüksége.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Kérdés: 2009-11-07 23:07:02; Megválaszolva: 2009. november 07., 23:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: