• Mellrák műtét után: Lucrin PDS Depot 11 + Zitazonium együtt?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

         

        Édesanyámat másfél éve műtötték mellrákkal, egy ideig a Zoladex nevű készítményt kapta, most a Lucrin PDS Depot 11 25 mg-ot kapja (3 hónapos) együtt Zitazonium tablettával... aggódik, hogy szedhető-e ez a kettő együtt, milyen mellékhatásai lehetnek, stb.?

        Segítségüket előre is köszönjük:

        Mimmok

        WEBBeteg szakértő válasza a mellrák témában

        Mimmok jeligére!
        Mama kapta a Zoladex-et, most a Lucrint (3 hónaposat).
        Mellé Zitazonium-ot szoktam én magam is adni napi 20 mg-ot. Kissé növeli a védőhatást (kb. 10%-al) - és bizonyos mértékig véd a hormonkezelés miatt beálló korai klimax okozta csontritkulástól.
        Tehát:
        Javaslom mindkettőt egyszerre.
        Persze két gyógyszer esetén a mellékhatások is egy kicsit kellemetlenebbek, de ki kell bírni.


        Dr. Nagykálnai Tamás
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2010-03-09 08:51:58; Megválaszolva: 2010. március 09., 08:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hogy lesz így párom?
        Az első lépés sokszor a legnehezebb: önmagunk elfogadása a betegségünkkel.
        Egymillió migrénes
        Volt már valaha olyan mértékű fejfájásod, hogy nem tudtál dolgozni?