Ha felemelem a kezem fáj a mellem, mi ez?

Tisztelt Doktornő/úr! 57 éves vagyok, pár napja arra lettem figyelmes, hogyha felemelem a bal kezemet, fáj a mellem, ill. nyugalmi állapotban is "érzem, hogy van". Tele a gatyám: (Kérem írjon valami bíztatót. Üdvözlettel: Kőrösi Anna és köszönöm.

 

Kedves Kőrösi Anna!

Nem hiszem, hogy daganat lenne, bár nem írja, hogy csomó is lenne.
A daganat rendszerint NEM fáj.
Azonnal szerezni kell egy időpontot mammográifára.

Üdvözlettel: Dr. Nagykálnai Tamás

 
Dr. Nagykálnai Tamás részére mellprobléma
Megválaszolva: 2009-06-28 18: 40
 

Tisztelt Doktor Úr!

 

Időközben voltam a mammográfián, ahol megállapították, hogy további vizsgálatok szükségeltetnek. Valóban nem írtam meg a nagy kapkodásban, hogy van csomó a mellemben, de azzal vígasztaltam magam, hogy a testem több részén is tapasztaltam gyulladásos jelenséget ( pl. furunkulusszerű pattanás ) . Mindenesetre a doktornő a mellműtétet  valószínüsíti. 9-én szövetmintát vesznek, ami aztán a továbbiakban eldönti a sorsomat. Köszönöm válaszát.

 

Kőrösi Anna Zalaegerszeg

     
 

Kedves Kőrösi Anna!

Most meg nem írta meg a mammográfiás eredményt.
Kézcsók

Üdvözlettel: Dr. Nagykálnai Tamás

Kedves Doktor Úr!

 

Nem kaptam választ a levelemre, amely a mammográfiás diagnózist tartalmazta.Ezért most újra megírom, miután a levél nem Önnek lett címezve, lehet, hogy meg sem kapta, ill. oly rosszat olvasott ki belőle, hogy úgy gondolta, jobb lesz, ha a véleményét megtartja Magának. Tehát a diagnózis a következő: N63H0 Emlőben lévő meghatározatlan képlet. Nagyon  nagyon várom válaszát.

 

Köszönettel: Kőrösi Anna

     
 

Kedves Kérdező!

Naponta 5-10 levélre szoktam válaszolni.
Feltételezi, hogy nem mondom meg a véleményemet. Téved. Meg szoktam mondani - bár Ön ismeretlenül is negatívot feltételez rólam. Nem szoktam a véleményemet megtartani magamnak, nem ez a dolgom. Engem kérdeznek, én válaszolok, 42 éve így csinálom. Egyébként, ha nem kíváncsi a véleményemre, akkor írjon továbbra is ennek-annak (mert nekem nem írt) .
A következőt írja: "Emlőben meghatározatlan képlet".
Nem írja, hogy hány éves, mi a tapintási lelet, mi volt a mammográfia,   mi volt az ultrahang, mi volt a citológia? A betegségről egy szó sincs - ha van egyáltalán betegség. Most mire válaszoljak?
Mire válaszoljak, pláne, ha nem küld levelet?
Honnan tudjam a távolból, hogy mi van?
Valóban van-e valami baj?
Konkrétumot kérek!

Tisztelt Doktor Úr!

 

A fentebb olvashatók az előzmények. Ma voltam szövetmintavételen,   ultrahangon, röntgenen, holnap az onkológián teszem tiszteletem. A mai diagnózis: C5090 Emlő rosszindulatú daganata, k.m.n.

 

Várom válaszát, köszönettel: Kőrösi Anna

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza mellrák témában

Kedves Kőrösi Anna!

Sajnos a C5090-es kód rosszindulatú emlődaganatot jelez.

Mielőbbi műtét, részletes szövettani feldolgozás, és annak bitrokában (annak részleteitől függően) utókezelés szükséges.

Ha megírja majd a részleteket, megköszönöm.Üdvözlettel: Dr. Nagykálnai Tamás

Dr. Nagykálnai Tamás
Kérdés: 2009. július 10., 10:41; Megválaszolva: 2009. július 10., 10:41
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
CT eredményem ismét
Lyuk nélküli mellbimbó?
Emlő ciszta
Emlőbiopszia2