Ha felemelem a kezem fáj a mellem, mi ez?

Tisztelt Doktornő/úr! 57 éves vagyok, pár napja arra lettem figyelmes, hogyha felemelem a bal kezemet, fáj a mellem, ill. nyugalmi állapotban is "érzem, hogy van". Tele a gatyám: (Kérem írjon valami bíztatót. Üdvözlettel: Kőrösi Anna és köszönöm.

 

Kedves Kőrösi Anna!

Nem hiszem, hogy daganat lenne, bár nem írja, hogy csomó is lenne.
A daganat rendszerint NEM fáj.
Azonnal szerezni kell egy időpontot mammográifára.

Üdvözlettel: Dr. Nagykálnai Tamás

 
Dr. Nagykálnai Tamás részére mellprobléma
Megválaszolva: 2009-06-28 18: 40
 

Tisztelt Doktor Úr!

 

Időközben voltam a mammográfián, ahol megállapították, hogy további vizsgálatok szükségeltetnek. Valóban nem írtam meg a nagy kapkodásban, hogy van csomó a mellemben, de azzal vígasztaltam magam, hogy a testem több részén is tapasztaltam gyulladásos jelenséget ( pl. furunkulusszerű pattanás ) . Mindenesetre a doktornő a mellműtétet  valószínüsíti. 9-én szövetmintát vesznek, ami aztán a továbbiakban eldönti a sorsomat. Köszönöm válaszát.

 

Kőrösi Anna Zalaegerszeg

     
 

Kedves Kőrösi Anna!

Most meg nem írta meg a mammográfiás eredményt.
Kézcsók

Üdvözlettel: Dr. Nagykálnai Tamás

Kedves Doktor Úr!

 

Nem kaptam választ a levelemre, amely a mammográfiás diagnózist tartalmazta.Ezért most újra megírom, miután a levél nem Önnek lett címezve, lehet, hogy meg sem kapta, ill. oly rosszat olvasott ki belőle, hogy úgy gondolta, jobb lesz, ha a véleményét megtartja Magának. Tehát a diagnózis a következő: N63H0 Emlőben lévő meghatározatlan képlet. Nagyon  nagyon várom válaszát.

 

Köszönettel: Kőrösi Anna

     
 

Kedves Kérdező!

Naponta 5-10 levélre szoktam válaszolni.
Feltételezi, hogy nem mondom meg a véleményemet. Téved. Meg szoktam mondani - bár Ön ismeretlenül is negatívot feltételez rólam. Nem szoktam a véleményemet megtartani magamnak, nem ez a dolgom. Engem kérdeznek, én válaszolok, 42 éve így csinálom. Egyébként, ha nem kíváncsi a véleményemre, akkor írjon továbbra is ennek-annak (mert nekem nem írt) .
A következőt írja: "Emlőben meghatározatlan képlet".
Nem írja, hogy hány éves, mi a tapintási lelet, mi volt a mammográfia,   mi volt az ultrahang, mi volt a citológia? A betegségről egy szó sincs - ha van egyáltalán betegség. Most mire válaszoljak?
Mire válaszoljak, pláne, ha nem küld levelet?
Honnan tudjam a távolból, hogy mi van?
Valóban van-e valami baj?
Konkrétumot kérek!

Tisztelt Doktor Úr!

 

A fentebb olvashatók az előzmények. Ma voltam szövetmintavételen,   ultrahangon, röntgenen, holnap az onkológián teszem tiszteletem. A mai diagnózis: C5090 Emlő rosszindulatú daganata, k.m.n.

 

Várom válaszát, köszönettel: Kőrösi Anna

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza mellrák témában

Kedves Kőrösi Anna!

Sajnos a C5090-es kód rosszindulatú emlődaganatot jelez.

Mielőbbi műtét, részletes szövettani feldolgozás, és annak bitrokában (annak részleteitől függően) utókezelés szükséges.

Ha megírja majd a részleteket, megköszönöm.Üdvözlettel: Dr. Nagykálnai Tamás

Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.
Dr. Nagykálnai Tamás
Kérdés: 2009. július 10., 10:41; Megválaszolva: 2009. július 10., 10:41
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
CT eredményem ismét
Tisztelt Doktornő! 52 éves nő vagyok jelenleg kemoterápiás kezelés alatt állok agressziv melldaganattal neoadjuváns kéz elés folyik....ismét az Ön...
Lyuk nélküli mellbimbó?
Kedves Doktor Úr! Igazából nem magamnak kérdezek, hanem egy ismerősömnek. Második gyermeke születésénél (és az elsőnél is) sem tudott...
Emlő ciszta
Üdvözlöm! Olyan problémám lenne, hogy 6 napja vagyok túl egy jobb emlői ciszta leszívásán ami 2.3 mm volt. Az eltávolítás után az az oldali...
Emlőbiopszia2
Kedves Doktor Nő! A múlt hėten mår irtam Önnek,a 19 ėves lånyom mellėben csomò,tėmåban.Köszönöm a segìtő vålaszt.Azota a biopszia helyėn a...