Mellfájdalommal kapcsolatos vizsgálat

Üdvözlöm. Az alábbi kérdéssel fordulok Önhöz.31 éves nő vagyok.2012 októberében és 2013 februárjában műtöttek Endometriosis-sal.Fél évig Gnrh injekciót kaptam azóta Visanne gyógyszert kell szednem, hogy mesterséges klimaxban tudjanak tartani.Egy hónapja a jobb mellemben felfedeztem egy csomót. Akkor még nem fájt, de kb egy hete, már mindkettő megvan duzzadva, és nagyon fájnak. A jobb oldali mellem, észrevehetően jobban megvan duzzadva. Annyira érzékeny, hogy hason nem igazán tudok már feküdni, mert annyira fáj. A Visanne gyógyszernek elég sok mellékhatása van sajnos.Voltam ma Orvosnál. Az ambuláns lapon csak ennyi szerepel:Jobb emlő K-F-ben tömegesebb mirigyállomány.UH javasolt.Időpontot május végére kaptam csak. A kérdésem csak annyi lenne, hogy mit jelent az ambuláns lapon leírt státusz? Elég ha megvárom a kórházi uh időpontját, vagy inkább keressek fel egy másik magánorvost, aki megcsinálja az Uh-t hamarabb? nem tudom eldönteni, hogy komolyabb baj lehet, vagy sem. Az orvosom nem mondott semmit.Válaszát előre is köszönöm.Üdvözlettel:Anita

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza a emlő probléma témában

. Kedves Anita! Nyugodjon meg, ráér az ultrahagos vizsgálattal. Az endometriózis karbantartására és fájdalom mentesítésére a korszerű gyógyszerek mélyen beleszólnak a hormonrendszerébe és a hormonérzékeny mell mirigyszövetek megduzzadása jelzi a mellekben a teltség érzetet, ami kifejezetten érzékeny is lehet. Az ultrahangos vizsgálat is csak ezt fogja jelezni. Megpróbálható a növényi homeopátiás de receptköteles Mastodynon csepp, 2x20 csppel naponta, ami ártatlan, de jó hatású a tüneteire.

Kérdés: 2014. április 10., 18:06; Megválaszolva: 2014. április 13., 11:41
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
Emlő ciszta
Emlőbiopszia2
Emlő UH vizsgálat
Emlő fájdalom
Mell ultrahang kóros eltérésre utal