• Levél

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        volna egy kerdesem,  en   32  eves vagyok  es magasvernyomasos  vagyok   7   eve  eleinte mikor kezdodot a vernyomasom  magasabb volt mint mostanaban   most egy ideje stabil  a vernyomasom   be alt   140/80  ra   ez  en  ugytudom  hogy  a hatar. magasnak szamite vagy nem, 140/81  ala nem megy  se feneb  se lenebb  ez jonak szamite vagy  nem.    valaszat  koszonom             attila.

        WEBBeteg szakértő válasza a magas vérnyomás témában

        Kedves Attila!

        Az, hogy ez magasnak számít-e, függ a ritikófaktoroktól, például jelen van-e cukorbetegség, vesebetegség, stb. Ha nincs semmilyen egyéb betegsége, akkor figyeljen oda az életmódra, a táplálkozásra és rendszeresen kontrollálja vérnyomását.


        Dr. Lajtos Melinda
        pulmonológus szakorvos jelölt

        Dr. Lajtos Melinda
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-15 20:24:35; Megválaszolva: 2010. május 15., 20:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés