• ALL

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Idén Februárban ALL-t diagnosztizáltak nálam.Holczer protokoll szerint zajlik a kezelésem.A kezelés intezívebb részén túl vagyok.A szteroidok okozta átmeneti csontritkuláson kívül teljesen jól érzem megam.A kérdésem az lenne,hogy hol olvashatok többet a betegségemről.Mindenhol "csak" gyermekkori betegségként emlegetik az ALL-t...és én már 36 vagyok.Igaz a kezeléseknek is úgy indultam neki,hogy a legtöbb orvos azt mondta:jó lenne ha egy 15 évvel fiatalabb lennék.Érdekelne még,hogy mennyire terhelhetem magam.Konkrétan a sportolásra gondolok.Árt e vagy használ?Tudom,hogy a kezelés még legalább másfél év de érdekelne,mikor mondhatom el,hogy:MEGGYÓGYULTAM!!!A válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Molnár Anna válasza a ALL témában

        Kedves Kérdező! Kezelőorvosa biztosan teljes körű és szakszerű felvilágosítást ad az Ön betegségével kapcsolatban! Terhelést illetően nyílván a mértékletesség a fontos, emellett ajánlott szem előtt tartania, hogy a kezelés alatt az ön immunrendszere le van gyengülve, különféle fertőzéseket könnyen elkap. A gyógyulást követő 5 évet követően lehet kimondan a gyógyulást.


        Dr. Molnár Anna
        gyermekgyógyász

        Dr. Molnár Anna
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 30., 08:33; Megválaszolva: 2011. augusztus 31., 19:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés