• Ropogó áll

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Különös problémám van. Azért is írok ide, mert azt sem tudom, kihez kellene mennem, ilyen panasszal. Egy bölcsességfog-gyuladásom volt valamikor tavaly. Kaptam rá gyógyszert, beszedtem, a gyuladás elmúlt, szájzáram lett. Lassan az is elmúlt. De egy nagy kattanás kíséretében nyílik most a szám, néha nagyon kellemetlen. Az állkapcsomnál akad valami. Csókolózás közben pedig pl nagyon lehangoló. Egyre erősebb, egyre hangosabb, egyre kellemetlenebb! Bármilyen segítség jó lenne. Mit tegyek? Vagy menjek ezzel dokihoz? Köszönöm szépen!

        WEBBeteg szakértő válasza a áll témában

        Kedves Kérdező!
        Az állkapocs ízületi kattogást sok minden okozhatja. Akár a bölcsességfog, amit ebben az esetben lehet, hogy célszerű lenne eltávolíttatni, vagy az éjszakai fogcsikorgatás.Ha ez okozza a problémát harapás emelővel sokat lehet javítani a kattogáson.  El kell menni egy fogorvoshoz, elmondani neki is ezeket a problémákat, és ha esetleg ő nem tud a  harapás emelőt tekintetében segíteni egy fogszabályozó orvos biztosan.


        Kérdés: 2010-02-01 14:18:49; Megválaszolva: 2010. február 01., 14:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.