• Pulmonologus

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        40 éves vagyok sportoló!Voltam íriszdiagnosztikán (bár nagyon nem hiszek benne) ott kifejtették tüdőmmel gondok vannak! szintúgy a masszőr ahova járok mivel szerinte a talpam ott fáj ahol a tüdő pontja van!Évente járok tudószúrésre,mindig negatív, a vérvételem is plusz rendszeres véradó vagyok! Teljesen egészségesnek érzem magam,de érdeklődnék hogy a magam megnyugtatása végett mit tegyek még!!!!Köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a légzőszervi betegség témában

        Kedves Kérdező! A konzervatív medicina nem ismeri el se az írisz diagnosztika, se a talpmasszázs. Amennyiben a mellkas röntgen negatív, légzőszervi panasza nincs, nagy valószínűséggel nincs gond. Ne dohányozzon, a szennyezett levegőjű helyeket kerülje!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 08., 15:03; Megválaszolva: 2011. július 11., 12:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Körülbelül 2 hete nehezen veszem a levegőt és a mellkasom is szorít néha. Az lenne a kérdésem,hogy mi okozhatja ezt? Köszönöm!

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés