• Mi bajom van?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt DR NŐ! Nekem egy olyan problémám lenne hogy már egy hónapja fulladva köhögök! kezdődőtt egy mellkasi fájdalommal ami átsugárzott a hátam közepére! Majd a jobb mellem alatt kezdett fájni és ez kiterjedt a gerincemig egy sávban! ez kb 2 hete fáj, szúr! levegővételnél is feküdni nem tudok! Voltam röntgenen 5cm-es valamit találtak a vér eredményem jó lett! A tüdőgyulladást, mellhártyagyulladást, és a tüdőemboliát kizárták! Senki nem tudja hogy mi a bajom! Már teljesen kétségbe vagyok esve hogy mi bajom van! Ja? elfelejtettem mondani hogy leflokint, sinecod-ot és cataflam-ot szedek kb 2 hete és rosszabbul érzem magam! Elöre is köszönöm válaszát!

        Dr. Boros Miklós válasza a légzőszervi betegség témában

        Tisztelt Kérdező! Inhaláljon és kerülje a szennyezett levegőjű helyeket, emellett legyen egy tüdőgyógyászati szakvizsgálat. Nem írja, hogy az 5 cm-es leváltozást hol írták le (mellkas melyik részén) és minek véleményezték. A leírt gyógyszerektől nem romolhat az állapota, így folytassa a kivizsgálást.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. február 06., 12:51; Megválaszolva: 2011. február 09., 14:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés