• Köhögés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kb. 1,5 évvel ezelőttig sokat fújtam az orromat.Azután ez megszűnt és köhögés váltotta fel.De ezzel együtt sűrű nyákot köhögök fel.Reggelente úgy köhögök,mint egy dohányos,pedig sosem cigarettáztam.Volt hogy már öklendeztem tőle.Viszont most meg vagyok egy kicsit fázva és újra fújom az orromat.Viszont a nyák felköhögés azóta szinte minimálisra csökkent.Mit tanácsol?Mi lehet a problémám oka?Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a légzőszervi betegség témában

        Tisztelt Kérdező! Legyen egy fül-orr-gégészeti szakvizsgálat. Allergia és reflux irányú kivizsgálás is indokolt. Keresse fel háziorvosát.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. december 31., 21:47; Megválaszolva: 2011. január 07., 17:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés