• Mi lehet a bajom?nagyon félek!!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktornő!!! Remélem tud nekem segíteni egy gyors válasszal,mert nagyon meg vagyok ijedve!!Az lenne a problémám,hogy elég régóta szúró fájdalmak vannak a szívem körül.Elmentem orvoshoz majd elküldtek egy mellkas rtg-re aminek az eredményét tegnap kaptam meg,de csak kedden tudok visszamenni orvoshoz és kicsit aggódom az miatt amit írtak!!Azt írják a leletben,hogy jól ívelt rekesz,szabad sinusok.Bal oldalon a hilus magasságában a med.-clav.vonalban a felső lebeny basisan egy 2x1,5 cm rtg vetületű viszonylag éles,kerek árnyék látszik.A hiusok vaskosabbak mk.oldalon.A szív nem nagyobb!!További vizsgálat feltétlen szükséges!!!! 35 éves 3 gyermek apukája és kicsit letörtem,mert félek és nem tudom,hogy bírom ki keddig ezt a streszt!!??Kérném szépen ha tudna valami bíztatót írni kérem írjon!!!Nagyon szépen köszönöm előre is!!Tisztelettel:B.Ákos

        Dr. Boros Miklós válasza a légzőszervi betegség témában

        Tisztelt Kérdező! A mellas röntgen alapján a tüdő jóindulató elváltozási jönnek szóba. Mellkas CT és mérete miatt ennek eltávolítása jön szóba. A döntő vizsgálat a mellkas CT. Nyugalom, az éles szél és kerek forma a jóindulatú elváltozáskra jellemző.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. október 24., 11:23; Megválaszolva: 2010. október 25., 21:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés