Vér a köpetben

Tisztelt Doktornő/Úr! 32 éves 2 kisgyermekes, elhízott nő (167cm 98kg) vagyok.Január óta küszködöm ezzel a problémával és érdemlegesen nem jutottunk előbbre.Nagyon sok köpetem van ami zöldes, sárgás színű és naponta 2szer legalább vér pötty van benne. Már voltam tüdőgyógyásznál, túl vagyok: röntgen, mellkas Ct, hörgő tükrözés, allergia-asztma vizsgálat, UH lábon (mert viszeres nagyon) , fül-orr gégészet, fogászat és hála a Jó Istennek semmit sem találtak.Tüneteim közé tartozik a véres köpet az erős szívdobogás(főleg ha hajolok és minden ok nélkül csak azt érzem hogy majd ki ugrik a szívem) ás a két lapockám között időnkénti szúrás.Ez a szúrás olyan mint mikor tüdőgyulladása van az embernek és szúr, az orvosom antibiotikom és vérzéscsillapító kúrát javasolt. A hát szúrás el is múlt pár nap alatt de most ismét vissza tért.Elindultunk a reflux felé is szednem kellet Refluxon gyógyszert de sosem ég a gyomrom és hiába szedem a pötty minden nap ott van.Általában friss piros vér. Mint egy gombostű fejének a fele.Ijesztő kicsit.Hátha lenne valami tanácsuk min induljak el, mi lehet ez mert ez a hurutos köhögés sem múlik. A családba sok a cukor beteg de folyamatosan ellenőriztetem és sajnos a szív beteg is. Már nagyon zavaró a hurutos köhögés.Következő állomásom a gyomortükrözés lenne de mivel tudom milyen az hiszen kb 1 hönapja vagyok túl a hörgőtükrözésen így kicsit félek tőle. Agyomor okozhat hát szúrést és sok slejmet? Mi lehet ez.....Várom válaszukat.További szép napot, jó munkát! U.i.: Már lassan hipochondernek érzem magam….

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Hangonyi Csilla válasza véres köpet témában

Kedves Kérdező!

Úgy látom, alapos, sokoldalú kivizsgáláson esett át. Nem írta meg, hogy dohányzik-e, mert a dohányzás okozhat rendszeres köpetürítést, és mellkasi fájdalmat a krónikusan fennálló hörghurut miatt. Panaszait okozhatja az is, ha alvadásgátló kezelést kap, akár aszpirin származékot (pl. Astrix) akár egyéb szert kap.

A gyomor tükrözést még el kellene végezni, mert onnan is eredhet a probléma.

Üdvözlettel:

Kérdés: 2014. július 11., 15:18; Megválaszolva: 2014. július 13., 16:05
Kérdések és válaszok: Légzőszervi megbetegedések
Tudorak felmerulhet?
Udvozlom! Elore is bocsanat a helyesirasert, csak telefonrol irok. Arra lettem figyelmes, hogy neha neha ha köpök egyet otthon a csapba van hogy nagyon...
CT Lelet kérdés
Tisztelt Doktornő! 2 héttel ezelőtt véres köpet panasszal fordultam tüdőgyógyász szakorvoshoz, amely aznap reggel egyszer fordult elő, és azóta...
Influenza utáni véres köpet
Kedves Csilla! Ha jól tudom volt egy influenzajárvány, ami áthaladt most az országon, ebbe estem bele én is még pénteken. A panaszaim az alábbiak...
sport után véres köpés
Tiszteletem! Sportolás, -konkrétan kézen állásból történő karhajlítás után- a vörös szem mellett, (mely mindig előfordul ennél a...
Véres köhögés
Tiszteletem! Néha elő szokott fordulni, hogy a reggeli futás után (edzőtermi edzés után még nem volt hasonló) valamennyi vér színezi el a...