• Mitől véres a köpetem

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kivánok azzal a panasszal fordulok önökhöz hogy már több mint egy hónapja amikor reggel felkelek köpnöm kell mert érzem hogy a torkom tele van nyállal es a nyállam véres vagy sárgás szinü, vagy két hete volt nyelési nehézségem is és azótta midig száraz a torkom, meg szinte minden nap krákognom kell, az ami följön a torkomrol az csak fehér flegma szerü valami.Kicsit be is szoktam rekedni és enyhén köhécselek.Nem dohányzok. Voltam belgyogyásznál ő elküldött tüdőgyógyászhoz csináltak mellkas röntgent negativ lett adtam nyalmintát is azis negativ lett voltam fül orr gégésznél ő is azt mondta hogy minden rendben van csinaltak véravadási vizsgálatot mert dipiridamolt szedtem előtte már kb 1 évig és végül azzal engedtek el hogy csak egy egyszerü felsőléguti fertőzés de még mindig nem minden nap de gyakran van hogy véreset köpök.Nagyon aggódom hogy nehogy valami nagyobb bajom legyen a belgyógyász azt mondta hogy ne ijedjek meg de én azótta sem vagyok nyugodt.

        Dr. Boros Miklós válasza a véres köpet témában

        Tisztelt Kérdező! A tartós véres köpet esetén hörgőtükrözést kell végezni, ha a fül-orr-gégészeti ok kizárható. Menjen el ellenőrzésre a tüdőgyógyászatra.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 03., 14:09; Megválaszolva: 2012. március 06., 21:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: