• Tüdőrák?

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Jó napot kívánok! 2 hete voltam tüdőröntgenen és az eredmény a következő lett: a rekesz norm. helyzetű, éles szélű A sinusok szabadok A tüdőkben parenchymas árnyék nem látható Paracardialisan főleg jobb oldalon peribronchialis rajzolatszaporulat van. Szabályos hilusi érrajzolat Pár napig szedtem antibiotikumot és 2 hét különbséggel újra elmentem tüdőröntgenre: Norm. helyzetű rekesz a lat. sinusok szabadok Bal oldalon paracardilaisan kötegezettség van.Jobb oldalon basalisan tenyérnyi köteges beszűrődés látható. Komolyan aggódnom kéne? Daganat is lehet?

        Dr. Boros Miklós válasza a mellkas röntgen témában

        Tisztelt Kérdező! A leírás alapján egy zajló hörgőgyulladás igazolódott. Kerülje a szennyezett levegőjű helyeket, alkohol- és dohányzási tilalom. A panaszok, fizikális vizsgálat és tünetek ismerete nélkül további javaslatot nem lehet adni.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 24., 17:44; Megválaszolva: 2012. január 26., 10:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: