• Fájdalmas tüsszentés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt webbeteg! Tüsszentéskor zsibbadást, szúró fájdalmat érzek a vállamban a lapockám körül, és a karom felső részén. Nem mindig, csak erősebb tüsszentéskor.

        Dr. Boros Miklós válasza a légzőszervi betegség témában

        Tisztelt Kérdező! A probléma oka lehet mellhártyaizgalom, de mozgásszervi is. Szedjen non-steroid gyulladáscsökkentőt és sajátítson el gerinctornát és végezze minden nap. Amennyiben mozgásra is fájdalmas a leírt ízület legyen egy reumatológiai szakvizsgálat.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2012. január 16., 09:21; Megválaszolva: 2012. január 18., 10:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: