• Tüdő vagy gégészet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        T.DrNő/Ur! Időnként véres a váladékom, ami a torok(vagy a garatból) jön. Volt úgy, hogy a (számban) vérzéssel vittek a törökbálinti kórházba(tüdő)vagy másik alkalommal fül-orr gégészetre, de mire beértünk elállt a vérzés, így nem tudták megállapítani honnan ered. A tüdő rögen és a tüdő tükrözés is negatív volt. Most is a (slejm)köpetem véres volt, de rövid ideig.Időnként érzek a számba olyan vérszagú leheletet. Arcüregem már többször fel volt szúrva, időnként az is begyullad, és a váladék nem orron keresztül távozik, hanem a garaton.Ismét időnként nagyon száraz a torkom. Mire gondol? Mi lehet a probléma? Hogyan vizsgáltassam ki? Kivel? Komoly gond ez? Köszönettel:Éva

        Dr. Boros Miklós válasza a véres köpet témában

        Tisztelt Kérdező! Tekintettel az előzményekre a fül-orr-gégészeti ok sokkal valószínűbb. Ezt erősíti meg a negatív mellkas röntgen és hörgőtükrözés eredménye. Párásítson otthon és kerülje a szennyezett levegőjű helyeket.


        Kérdés: 2012. január 13., 09:39; Megválaszolva: 2012. január 15., 22:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor úr! Még novemberben voltam nagyon beteg, a haziorvosom szerint influenza. Ez aztán elmúlt, majd decemberben visszatért, januárra rosszabb lett, így visszamentem orvoshoz. Azt mondta légcsőhurut. A mellkasom is fájt, bal oldalt...
        Tisztelt Doktornő / Doktor úr! Én egy 25 éves fiú vagyok, a gimnáziumba kezdtem el dohányozni (összesen kb. 5 évig dohányoztam, volt közte sok megszakítás), de naponta 5-10 szálat szívtam el ezidőben is. Jelenleg már nem dohányzok. Tavaly...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Modern daganatterápia
        Személyre szabott kezelési terv, mesterséges intelligencia segítségével.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Új - Távkonzultáció