• Hematologia, vashiányos vérszegénység

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktornő a hemoglobinom 6,7 volt és a családi orvos mondta hogy vashiányos vérszegénység felirta a maltofer gyogyszert de nem birtam szedni visszamentem és elküldött a hematologiára ahol adtak vérátümlesztést és venofer fiolát 9et perfuzioba ,csináltam vastagbél CTét minden rendben de még maradt néhány vizsgálat amit meg kell csinálni.A HGB most jo 12 de félek hogy vissza fog esni.Az első diagnozis az a vashiányos vérszegénység és kötöszövet betegség a második két hét mulva volt amikor visszamentem felülvizsgálatra akkor Kolagén kötöszövet autoimun betegség.szedem a medrolt ,aspacardin,omeran és a milgammát.A kérdésem hogy most se vagyok jol gyengeséget érzek,hányingert és melegedést mitöl van és tovább mit kell csinálni vagy ez lehet-e leukémia.Okt,16ikán megyek felülvizsgálatra.Előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a hematológia, vashiány, vérszegénység témában

        Kedves Kérdező! Panaszait alapbetegsége, illetve a szedett gyógyszerek okozhatják. Korábban észlelt vashiányos vérszegénység, amennyiben alapbetegsége egyensúlyban van súlyos mértékben nem tér vissza. Fokozott panaszok esetén közelebbi kontroll vizsgálat javasolt!


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 12., 12:54; Megválaszolva: 2011. szeptember 13., 20:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés