• Véraláfutás: keletkezhet magától?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözletem! Az iránt érdeklődnék, hogy minden előzmény nélkül keletkezhet-e a vádlin véraláfutás? Ma vettem csak észre,de nem ugrik be ,hogy beverhettem- volna. Viszont a színe sárgás zöldes /enyhén lilás még/ ebből azt gondolom,hogy nem friss már... nem tulajdonítok neki nagy jelentőséget, de azért rákérdezek,ha még is magától alakult ki az minek lehet a jele.. illetve mikor forduljak orvoshoz...

        WEBBeteg szakértő válasza a véraláfutás témában

        Kedves Kérdező! Apró trauma hatására is lehet véraláfutás, ha erei törékenyebbek vagy alvadási probléma áll fenn. Ha ismétlődik, hogy apró traumára nagyobb bevérzés alakul ki, vagy egyszerre több bevérzése van, akkor javaslom, hogy hematológust keressen fel. Egyszeri alkalom miatt nem kell aggódnia, szedjen Rutascorbint!


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 31., 08:48; Megválaszolva: 2011. május 31., 10:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés